BARE VARE
  • HJEM
  • Bestilling av varer
  • om bare vare
  • kontakt
  • Bare Bloggen
Picture
Næringsinnhold: 
per 100 g:
Energi 1274 kJ/305 kcal
Protein 21,7 g
Karbohydrater 38,3 g hvorav sukkerarter 5,9 g
Fett 2,6 g hvorav mettet 0,4 g
Salt 0, 01 g
​Fiber 20,6 g


Svarte bønner

Svarte bønner inneholder nyttige planteproteiner, kostfibre og mineraler.

Passer godt i salater, stuinger, supper og gryteretter.

Tilberedning: 
Tørre bønner må bløtlegges ca. 8-12 timer før koking. De kan gjerne bløtlegges lenger, men pass på å skylle og bytte vann etter ca. 12 timer. Skyll godt etter bløtlegging og kok i nytt og rent vann. Jo lenger bønnene bløtlegges, jo kortere blir koketiden. Kok med 1 del bønner og 2-3 deler vann på lav varme i 40-60 minutter, gjerne lenger. Vannet skal koke inn på slutten av koketiden.

Oppbevares tørt og svalt. Ferdig kokte bønner kan oppbevares et par dager i kjøleskap, eller fryses ned i porsjoner.  

Produsent: Dalian Huaen Co

Opprinnelsesland: Kina

Proudly powered by Weebly
  • HJEM
  • Bestilling av varer
  • om bare vare
  • kontakt
  • Bare Bloggen