BARE VARE
  • HJEM
  • PRODUKTER
  • om bare vare
  • kontakt
  • Påmelding
Picture
I forbindelse med Skjærgårdsmatuka 2021 ønsker vi velkommen til fermenteringskurs på Bare Vare! 
Fermentering eller melkesyregjæring er en gammel måte å konservere mat på. Men det er ikke bare konserveringsmetoden som er genial, vi øker også næringsinnholdet i den maten vi fermenterer, ved at det dannes enzymer og melkesyrebakterier og disse bidrar til å gjøre maten lettere fordøyelig for oss.
På kurset fermenterer vi grønnsaker. Du blir med på å lage tradisjonell surkål i tillegg til at kursholder gir en innføring i andre varianter.
Du vil få en innføring i fermentering fra start til slutt. Du får også med deg et glass med grønnsaker hjem, slik at du kan følge med på hva som skjer under selve fermenteringen og oppleve hvordan sluttproduktet blir. På denne måten blir du tryggere når du skal sette i gang på egenhånd!
Pris: 499kr per pers. 
Kursholder: Charlotte Hagen
Sted: Bare Vare - Farmannsveien 6a
Tid: 3. september 2021 13:00 eller 18:00 
Varighet: 2 timer
Fyll ut påmeldingsskjema, så får du en epost av oss med betalingsinformasjon. 

    Påmeldingsskjema

    [object Object]
Send
Proudly powered by Weebly
  • HJEM
  • PRODUKTER
  • om bare vare
  • kontakt
  • Påmelding