BARE VARE
  • HJEM
  • PRODUKTER
  • om bare vare
  • kontakt
  • Påmelding
Picture
Næringsinnhold: 
per 100 g:
Energi 1146 kJ/270 kcal
Protein 23,4 g
Karbohydrater 40,6 g
hvorav sukkerarter 2,0 g
Fett 1,6 g
hvorav mettet 0,2 g
Salt 0,018 g
Natrium 0,007
Fiber 17,0 g

Linser

Grønne/brune. 

Linser har høyt innhold av proteiner og fiber, jern og B-vitaminer.

Brukes for eksempel i supper, stuinger, salater eller bare som tilbehør til en rett. 

Kan inneholde spor av gluten.

Tilberedning: 
Linser skal ikke bløtlegges, men skylles før koking. Kok opp og la småkoke i 20-25 minutter uten å røre for mye.


Proudly powered by Weebly
  • HJEM
  • PRODUKTER
  • om bare vare
  • kontakt
  • Påmelding