BARE VARE
  • HJEM
  • PRODUKTER
  • om bare vare
  • kontakt
  • Påmelding
Picture
Næringsinnhold: 
per 100 g:
Energi 1178 kJ/282kcal
Protein 21,7 g
Karbohydrater 34,7 g > hvorav sukkerarter 2,2 g
Fett 1,6 g > hvorav mettet 0,1 g
Salt 0,01 g
​Fiber 20,9 g




Hvite bønner

Hvite bønner er rike på protein, fiber og mineraler.

Passer i supper, gryteretter, salater og liknende.

​Tilberedning: 
Tørre bønner må bløtlegges ca. 8-12 timer før koking. De kan gjerne bløtlegges lenger, men pass på å skylle og bytte vann etter ca. 12 timer. Skyll godt etter bløtlegging og kok i nytt og rent vann. Jo lenger bønnene bløtlegges, jo kortere blir koketiden. Kok med 1 del bønner og 2-3 deler vann på lav varme i 40-60 minutter, gjerne lenger. Vannet skal koke inn på slutten av koketiden.


Oppbevares tørt og svalt. Ferdig kokte bønner kan oppbevares et par dager i kjøleskap, eller fryses ned i porsjoner.  

Produsent: Dalian Huaen Co

Opprinnelsesland: Kina

Proudly powered by Weebly
  • HJEM
  • PRODUKTER
  • om bare vare
  • kontakt
  • Påmelding