BARE VARE
  • HJEM
  • Bestilling av varer
  • om bare vare
  • kontakt
  • Bare Bloggen
Picture
Ingredienser: 
Svor av svin.
Næringsinnhold: 
per 100 g:
Energi 1450 kJ/341 kcal
Protein 84 g
Karbohydrater 0,0 g > hvorav sukkerarter 0,0 g
​Fett 0,6 g
 > hvorav mettet 0,3 g
Salt 1,0 g

Gelatin

Økologisk gelatin fra svin, nøytral på smak. 
​

Gelatin brukes brukes til å tykne blandinger eller få dem til å stivne, i matlaging, i produksjon av øl, vin, eddik og juice.

Dosering:
1 ts gelatinpulver tilsvarer 2 gelatinplater og holder til ca. 1 dl væske.

Tilberedning:
La pulveret svelle i kaldt vann i noen minutter (ca. 1 ss vann per 1 ts pulver). Ved kalde retter lar man gelatinpulveret svelle i en kopp. Sett deretter koppen i varmt vann slik at gelatinen smelter. Rør så den avkjølte gelatinen i den kalde retten. Ved varme retter tilsetter man den ferdig svellede gelatinen rett i den varme retten og rører om. Gelatinen stivner helt etter ca. 4 timer.


Proudly powered by Weebly
  • HJEM
  • Bestilling av varer
  • om bare vare
  • kontakt
  • Bare Bloggen